Tervetuloa Lastenhuone.net-sivustolle!

Olemme täällä tarjotaksemme sinulle runsaasti hyödyllistä tietoa ja opettavaista viihdettä lapsiin liittyen. Meidän tavoitteenamme on helpottaa sinua löytämään korkealaatuisia artikkeleita, jotka tarjoavat arvokasta tietoa lapsesi kasvusta, kehityksestä ja hyvinvoinnista.

Minun nimeni on Tarmo, ja olen sivuston perustaja. Halusin luoda tämän sivuston vanhemmille ja huoltajille, jotka haluavat tarjota lapsilleen parasta mahdollista kasvuympäristöä. Uskon vahvasti siihen, että tiedolla ja hyödyllisellä tekemisellä voimme tukea lasten oppimista, kehitystä ja luovuutta.

Haluan mainita, että olemme myös kaupallisessa yhteistyössä muutamien yritysten kanssa. Tällaiset yhteistyöt on selkeästi merkitty sivustollamme. Yritykset, joiden kanssa teemme yhteistyötä, tuovat meille tuloja, jotka käytämme sivuston ylläpitoon ja valikoiman parantamiseen. Haluamme pitää sivuston mahdollisimman informatiivisena ja hyödyllisenä sinulle ja lapsellesi.

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai haluat ottaa yhteyttä kanssani, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen tarmo@lastenhuone.net. Olen iloinen voidessani auttaa sinua ja vastaamaan kysymyksiisi.

Kiitos, että valitsit Lastenhuone.netin! Toivottavasti löydät sivustoltamme paljon hyödyllistä sisältöä ja ideoita lapsesi kanssa vietettäviin hetkiin.

Ystävällisin terveisin,
Tarmo
Lastenhuone.netin perustaja