|

Kesäloma Naantalin kylpylään ja muumimaailma

Kaupallisessa yhteistyössä Naantalin kylpylä*

Yhdistä rentouttava kylpyläloma ja seikkailu Muumimailmassa. Muumimaailma on oodi sadulle ja tribuutti Tove Janssonin mielikuvitukselle. Muumien kotisaari tarjoaa tekemistä, näkemistä ja kokemista vaikka pariksikin päiväksi!  

Kruunaa satumainen elämys varaamalla Kylpylästä Muumi-teemahuone, mutta ole nopea – nämä huoneet ovat kovin suosittuja.

Kylpyläloma ja 2 päivää Muumimaailmassa

  • Naantalin Kylpylän asiakkaana voit ostaa etuhintaiset liput Muumimaailmaan, käytä allaolevaa linkkiä. Muumiliput ja loma on varattava erikseen.
  • Alle 2-vuotiaat pääsevät veloituksetta Muumimaailmaan
  • Muumimaailma on tänä kesänä avoinna 10.6.-20.8.2023.

Kesäloma on ihanteellinen aika rentoutua, nauttia perheen seurasta ja luoda unohtumattomia muistoja. Jos etsit täydellistä lomakohdetta, joka yhdistää iloisen tunnelman, seikkailun ja taianomaisen ilmapiirin, suuntaa Muumimaailmaan – maagiseen paikkaan, jossa Tove Janssonin luomat rakastetut Muumit heräävät eloon.

Sijaitessaan Naantalissa, Suomen rannikolla, Muumimaailma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden astua sisään Muumien maailmaan. Heti saapuessasi huomaat, että sinut on kutsuttu mukaan seikkailuun: viehättävä Muumilaakso avautuu edessäsi upeine maisemineen ja värikkäine hahmoineen.

Kesälomalla Muumimaailmassa on paljon tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille. Voit tutustua Muumitaloon, joka on täynnä Muumien persoonallisuutta ja kodikasta tunnelmaa. Kävele Muumipapan, Muumimamman ja heidän ystäviensä jalanjäljissä, ja saatat jopa päästä tapaamaan itse Muumipeikkoa ja muita suosikkihahmojasi.

Kesäloma Muumimaailmassa ei olisi täydellinen ilman rantaelämää. Voit rentoutua ja nauttia auringosta Muumien omaa hiekkarantaa pitkin. Lapsille on tarjolla leikkialueita ja erilaisia aktiviteetteja, joten he voivat koko päivän rakentaa hiekkalinnoja, uida ja leikkiä.

Varaa loma tästä!*

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *